Eko & reko frukost

IMG 7950Du kan själv välja om din frukost ska ingå i din vistelse. Vill du orndna egen frukost går det bra, här finns ett full utrustat kök i gästhuset.

Väljer du att boka din vistelse med frukost som tillval tillämpar vi Bed & Make Breakfast. Det innebär att innan du anländer har vi satt in frukost i köket till nästa morgon. Du gör med andra ord i ordning din egen frukost - och bestämmer själv när den ska serveras. Det ger dig också möjlighet att ta en nattmacka eller fylla på med lite extra mellis :-). Vi kikar in i köket varje dag och fyller på med det som saknas.

Här på Trollskogens Vandrarhem försöker vi på olika sätt att dra vårt strå till stacken för att skapa en hållbar värld. Det innebär att allt vi serverar till frukost är ekologiskt. Oftast är det också fairtrademärkt (rättevisemärkt). Vi ordnar också frukost till vegetarianer och veganer. Säg bara till vid bokningen.

Du får en rik frukost hos oss. Olika slags mjölk, olika sorters smaksatt yougurt och naturell, flera olika sorters flingor, havregryn för dig som vill koka gröt, olika sorters bröd, bageribröd eller bakat i vår egen stenugn, ost och korv och skinka, marmelader, andra bredbara pålägg, tomat, gurka, paprika, grapefrukt och annan frukt efter säsong, juice, kaffe, te, choklad osv. Under hönsens värpsäsong får du gårdens ägg till frukost också, annars är det köpta eko-ägg son gäller. Vi har också fyllt ett fruktfat till dig.

Det finns både kylskåp och frys i gästhuset om du själv vill komplettera med något. Det finns en lanthandel i byn och flera affärer att handla i inom en radie av en mil.

Allergiker

Om du har någon slags allerigi, kontakta oss, vanligtvis brukar vi kunna ordna glutenfria alternativ och hålla borta vissa livsmedel (t ex nötter) från gästhuset om vi får allergiska gäster.

Har du frågor kring frukosten, kontakta Felicia, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 046-532 43, +46 (0)702 343004.