Ett mysigt vandrarhem i Trollskogens kant

Trollskogens GästhusTrollskogens Vandrarhem ligger i utkanten av den skånska byn Torna Hällestad (cirka 1 mil från Lund och 2 mil från Malmö), precis där Trollskogen börjar.

På Trollskogens Vandrarhem kan du antingen bo i vårt gästhus, som är en del av en fyrlängad traditionell skånegård med vasstak och kullerstensinnergård. Eller i våra mongoliska jurtor. Gården är omgiven av kuperade hagar och ett flertal naturreservat.

Gästhuset byggdes om 2010 och har 4 rum med 7 bäddar. Det finns möjlighet att sätta in extrasängar i 3 av rummen, vi har spjälsäng, barnsäng och vanliga extrasängar (för barn upp till 12 år).

Det finns två badrum med dusch, varav det ena är utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Det finns ett gemensamt, fullt utrustat kök med sittplatser för alla. Här kan du också bara sitta och umgås eller titta på TV. I köket/allrummet finns en luftväremväxlare som kyler bra i sommarvärmen och värmer gott om vintern.

Ett sällskap på 10-12 personer får ledigt plats runt det stora köksbordet.

Huset har två ingångar och det finns gott om utemöbler så att du kan sitta ute och dricka kaffe, grilla och äta middag. Vill du packa en picknick och ge dig ut i naturreservaten finns det många  mysiga ställen att slå sig ner på.

Vi har en del lek- och spelutrustning och utomhusgrillar att låna ut.

För förfrågningar och bokningar, kontakta oss på, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 046-532 43, +46 (0)702 343004.