Naturliga möten

IMG 0068Mötes-, konferens- och kalaslokaler

Våra lokaler finns i lugn och inspirerande miljö, med naturreservat och Trollskogen som grannar. Vi kan erbjuda lokaler med olika atmosfär, för möten, konferenser, kick-offer, retreater och kalas. Vi erbjuder också coaching med hästar, för företag, organisationer och privatpersoner. Till ert evenemang kan ni boka mat.

Trollskogens Gästhus

Rymmer upp till 10-12 personer, för tex middagar och möten. Finns fullt utrustat kök i lokalen.

Längan

Rymmer upp till 10-12 personer, för tex middagar och möten. Finns fullt utrustat kök i lokalen.

Mongoliska jurtor - små

De små mongoliska jurtorna är traditionellt mongoliskt inredda med sängar/soffor, mindre bord och mindre pallar. De går att möblera om för att passa olika ändamål, för dig som  letar efter en okonventionell mötesplats, plats för mindfulnessövningar eller dyl. De passar för ett sällskap på upp till 8-10 personer.

Göingestugan

Inomhus, uppe på ett loft, har vi satt upp delar av en Göingestuga från sekelskiftet 1700-1800-tal, varsamt nerplockad från Göinge och uppsatt här. Den är helt tidsenligt inredd, förutom att den har fått el. Här kan man sitta upp till 10-12 personer. På nedervåningen finns en stenugn som går att använda för bakning.

Gårdsbio

En mindre biolokal, med fina gamla biostolar. Går att boka för den biointresserade gruppen, eller för dig som ska leda en mindre kurs, hålla en presentation eller seminarium.

DSC 0449Coachning med hästar

Letar du efter ett nytt och bättre sätt att hantera förändring och stödja utveckling i din organisation? Via vår verksamhet på Horse & Nature erbjuder företagsutveckling och coachning med hjälp av hästar. Vi tar emot såväl team som enskilda individer och skräddarsyr utmaningar och aktiviteter för att optimera ert lärande, utifrån era mål.

Vi arbetar med kraftfulla, innovativa, strukturerade och internationellt erkända metoder och modeller.
 
För såväl företag som privatpersoner erbjuder vi retreater och kurser i personlig utveckling, stresshantering och mindfulness, med hästar.

Läs mer om coaching med hästar och våra erbjudanden på: www.mimercentre.org

IMG 2904Mat

Vi erbjuder enklare skånska, lantliga och ekologiska rätter eller traditionell mongolisk mat. Mat måste alltid förbokas. Vi kan ordna mat till alla, veganer, vegetarianer, allergiker, osv.

Boende

Vill ni bo över har husen plats för 15 boende i 9 rum och jurtorna för 15 boende i 3 jurtor.

Kontakta oss för förslag och offerter på anpassade lösningar till dig och din grupp, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 046-532 43, +46 (0)702 343004.

PS. Är ni ett större sällskap än vi kan ta emot rekommenderar vi våra grannar Boklundens Restaurang & Konferensanläggning. De har större konfernslokaler än vad vi har. Ni får gärna boka mat och konferens hos dem, och coachning med hästar och boende hos oss.